top of page

HOME

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

HOME

TasteofGrill is beschikbaar voor al uw evenementen, zowel privé als voor bedrijven. Wij verzorgen uw verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest, familiefeest ...  

Onze infrastructuur geeft ons de mogelijkheid om met onze foodtruck op zo goed als elke locatie onze services aan te bieden.

Wij bieden u zowel verzorgde barbecues met kwaliteitsvol vlees aan, maar ook formules met hamburgers, braadworsten en frietjes,... Heeft u een ander verzoek, contacteer ons dan zeker en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Maak ook kennis met onze eigen Dry Rubs and Sauces die ontstaan is door het gebruik van onze eigen kruidenmengeling bij onze barbecue-catering. Daarna ging het voor ons nog verder door de ontwikkeling van verschillende Dry Rubs and Sauces onder de naam van TasteOfGrill.

Ondertussen zijn wij ook erkend verdeler geworden van Croix Valley, één van de snelst groeiende barbecue merken van Amerika. de producten van Croix Valley worden voortdurend geprezen en winnen verschillende prijzen in de barbecue wereld.

We nodigen u als barbecue liefhebber dan ook graag uit om onze producten te ontdekken en uit te testen.

Blijf barbecueën!!!
TasteOfGrill

Image by Wil Stewart
Logo TOG_edited.jpg

TASTEOFGRILL

TASTEOFGRILL

bottom of page