top of page

DRY RUBS & SAUCES

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

DRY RUBS & SAUCES

TasteOfGrill heeft een Dry Rub lijn en een sauslijn ontworpen. Dry rubs zijn met name populair in keukens van de zuidelijke staten van de US, maar winnen zeker via de barbecue steeds verder terrein.

Een dry rub is een droge mix van kruiden, specerijen, zout en suiker waarmee je het vlees inwrijft voor de bereiding op de barbecue. Het is feitelijk een droge marinade en de smaakmaker van je vlees. De rub is een belangrijk onderdeel van low & slow barbecue. De basis: zoet en zout. Zout onttrekt het vocht uit het vlees en zorgt ervoor dat de Dry Rub oplost in het sap van het vlees. Suiker heeft een andere belangrijke functie: karamellisatie, in vaktermen Bark genoemd, die heerlijke krokante korst op het vlees. 

Onze zelfgemaakt en authentieke producten worden in kleine verpakkingen gemaakt zodat de versheid altijd gegarandeerd goed is. Onze producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten, zonder toevoegingen van MSG. De verschillende rub-soorten bevatten veel minder zout waardoor er meer smaak gegeven wordt aan je gerecht.

Image by Wil Stewart
Logo TOG_edited.jpg

TASTEOFGRILL

TASTEOFGRILL

bottom of page