top of page

TASTEOFGRILL

TASTEOFGRILL

hamburger

Over ons

A TASTE YOU WILL REMEMBER FOREVER

TasteofGrill is beschikbaar voor al uw evenementen, zowel privé als voor bedrijven. Wij verzorgen uw verjaardagsfeest, babyborrel, communiefeest, familiefeest ...  

Onze infrastuctuur geeft ons de mogelijkheid om met onze foodtruck op zo goed als elke locatie onze services aan te bieden.

Wij bieden u zowel verzorgde barbecue's met kwaliteitsvol vlees aan, maar ook formules met hamburgers, braadworsten en frietjes,... Heeft u een ander verzoek, contacteer ons dan zeker en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

shutterstock_413329057.jpg

Onze filosofie

Wij zijn gespecialiseerd in barbecueën met ambachtelijk bereide producten. Het barbecueën doen we uitsluitend op barbecues op houtskool om de pure barbecue-smaak te verkrijgen. Zo krijgen onze producten de tijd om te garen zonder trucjes.

Onze barbecue menu's zijn zorgvuldig samengesteld met verse huisbereide gerechten. Heb je gasten met een specifieke wens dan maken wij voor hen een passend alternatief.

De groenten en sausen worden standaard in mooi aangeklede buffetten gepresenteerd waarbij we de gasten eventueel assisteren met het opscheppen.

shutterstock_499214230.jpg

Good to know

Vrijblijvende offerte: Na het doorgeven van je menuwensen, verwachte aantal gasten, locatie en tijdstip stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien deze 100% naar wens is bevestig je de afspraak via mail.

Doorgeven van de gasten: Omdat wij met verse ambachtelijk bereide producten werken moeten wij op tijd onze producten bestellen. Dit zorgt ervoor dat we uiterlijk 10 dagen voor onze afspraak moeten weten hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn.

servies: Wij brengen de borden en het bestek mee. De afwas hoef je niet te doen. Wij nemen alle vuile borden terug mee.

Get in Touch

Gsm: 0475 51 89 85

Email: tasteofgrill@telenet.be

BTW: BE0803 002 523

Bedankt voor de inzending!

Logo TOG.jpg
our story
Image by Wil Stewart
Logo TOG_edited.jpg

TASTEOFGRILL

TASTEOFGRILL

bottom of page